...

hahahhaha, jag byter blogg.. IGEN! kan typ inte ha en blogg i mer än en månad innan jag byter, hehe. Men alltså jag känner att jag skäms lite över denna bloggs namn. jag vet inte varför? och sen ärlig talat så tycker jag om litegrann att byta blogg . liksom nya ord, nya tankar, nya meningar . ny miljö helt enkelt. det måste jag ha :) det låter säkert helt cp men det känns iallafall bättre för mig att ha en blogg som jag verkligen kan göra bra, ne helt ny, fräsch blogg ;) jag hoppas ni fortsätter följa mig på min nya blogg iallafall, annaaglindeer.blogg.se .

Här kommer lite text till Lollo bara:
Jag skulle gärna använda din fina desgin i min nya blogg, och har försökt hela kvällen med att kopiera headern och bakgrunden så att jag kan klistra i den i min nya blogg.men det funkar inte :/ jag är ledsen.. men jag har verkligen försökt med allt. hoppas det inte gör något , men det funkar verkligen inte .. :P ♥

godnatt

ska typ gå och göra mig iordning nu, sen ska jag läsa tror jag.
vi hörs imorgon. godnatt!

a picture from we heart it


lever michael jackson?


Igår var det exakt ett år sen The king of pop, alltså Michael Jackson dog. Men vad ska man tro, är han död eller inte? Jag läste nämligen på en blogg nyss och såg allt det här om honom. Det sägs att Michael Jackson har ''lånat'' hans vän Dave Daves identitet efter att Dave Dave fått svåra brännskador i hela ansiktet.

Jag vet, visst låter det helt sjukt att Michael Jackson kanske fortfarande lever? Men man ser ändå att Dave Dave inte är samma person som han var tidigare. Kolla själva på videoklippet här under. Visst börjar man undra lite? Vad tror ni, lever Michael? själv vet jag inte riktigt, många ställer sig nog frågan: varför skulle han fejka sin död? jo, därför att han hade det så svårt, alla fans, alla operationer, alla anklagelser och allt. Jag vet inte vad jag ska tro, men jag tror kanske nästan ändå att han lever ..

titta själva på det här videoklippet, vad tror ni?


suger på rubriker -.-


Ska hem till Elsa nu. vet inte vad vi ska hitta på , men eftersom hon har fått sin lilla hund nu så blir det väl bara att vi är hemma antar jag. sen imorgon ska jag träffa Johanna, det ska bli riktigt kul. vi hörs senare.

puss!

just smile and try to meen it


tänkte köpa en sådan här ..


vad tycker ni om den? hiss eller diss? och, skulle den passa på mig? :)

då var midsommar slut















bilder från idag :]

Hemma från en lyckad midsommar nu. det var jättekul att träffa Elsa igen. på rönninge by köpte hon och jag glass, vi åkte ''skrinda'' , haha . vi fikade och hade jättemysigt helt enkelt. och hemma hos mormor och morfar åt vi middag och så, mysigt! ja, har egentligen inte så mycket mer att säga. Hur har ni firat eran midsommar?


i was aiming for the sky





midsommar




Midsommar idag! det ska firas tillsammas med min familj och Elsa på rönninge by hela dagen. sen åker vi hem till mormor och morfar och äter middag. hinner inte blogga mer nu för Elsa kommer snart.
men nu får ha en jättetrevlig midsommar!

fråga till er läsare

vad tycker ni läsare? ska jag ta bort bloggen och börja om allting, alltså skriva nytt. eller ska jag ha kvar allting?

17.21



Kvällen igår tillsammans med Lollo och Alva var så himla bäst. Vi var ute med några roliga människor hela kvällen. sen sov vi i tält. det var aaawesome!
sen idag har jag bara varit med Lollo och inte gjort någonting . haha, men vädret ute är helt underbart! men nu kan jag inte blogga så mycket mer.

puss / A ♥

ny design

Tack Lollo för designen! blev jättenöjd :D

the sun is shining



HEJ BLOGGEN, HEJ LÄSARE

nu är jag klar, har varit det ett tag. men det var så att mina grannar kom hem till mig nyss och undrade om jag kunde hjälpa dom lite för dom hade hittat en fågelunge som var halft död på deras tomt, men den levde. så jag var tvungen att hjälpa dom att döda den , usch!
menmen, nu ska laga något lätt att äta. sen vid typ två ska jag träffa Alva och Lollo :) jag ska slagga med dom också ikväll. men därför blir det nog inte så mycket bloggning.

älskar dom här låtarna


everything i do, i do it for you - Bryan Adams



spola fram till 0.22

det vackraste jag vet - cecilia vennersten




hallelujah - molly sandén



DROGAR DENNA LÅT!

sofijah - på riktigt



she will be loved - maroon 5



eamon - fuck it (i don't want you back)



sofijah - jag vann mitt liv tillbaks



free falling - john mayer

bildsamling

tänkte lägga in en massa bilder från år 09 och 10, en massa bilder på stunder som jag saknar. för allt det här ni kommer se under saknar jag så himla mycket! ♥

lyssna gärna på låtarna när ni tittar på bilderna


år 09








































haha, inte för att vi var bra på första videon, men jag saknar tiden så jävla mycket!







år 10












nu drar jag ut


idag har jag och Amanda varit med Ellen, det var jättekul :) vi gjorde det vanliga, inget speciellet , haha. nejmen vi satt vid datorn, sjöng, pratade, kollade lite på teve och så .

ikväll ska jag ut med Lollo, Alva och Nilla. vi kanske skulle ringa några killar men vet inte. vi hörs imorgon tror jag om jag hinner. puss!



bloglovin ..


följ gärna min blogg med bloglovin , som ni kan se uppe i headern ;)

ge mig!


vill ha denna parfym! dolce & gabbana, rose the one . den luktar så himla gått!

hos amanda




hejsan allihopa. just nu är jag med Amanda hemma hos henne. vi ska snart åka iväg och träna i näsbypark, haha. det ska bli rätt skönt att få upp konditionen. sen sover hon hos mig ikväll.

idag har vi åkt buss hela dagen, seriöst. vi träffades i täby, sen åkte vi hem till mig och åt lunch och sådär. sen drog vi till norskogsbadet och badade. och nu är vi hemma hos henne som sagt. men nu kan jag inte skriva mer, vi hörs imorgon eller senare ikväll. pusshej!

kortfattat om dagen igår

igår var jag som sagt med Alva hela dagen också för hon sov ju här lördag till söndag :) det var riktigt roligt. under dagen gjorde vi inget speciellet, vi sov rätt länge. men på kvällen däremot hade skit roligt. vi träffade gustav, sen utav en slump träffade vi min älskling och max odell. vi gjorde egentligen inte heller något speciellt, men vi pratade, och så klättrade några upp på skolans tak typ, haha. vi gjorde fler saker, men vad behöver ni inte veta ;)

här kommer iallafall bilder från förmiddagen på mig och alva ♥







med alva

Har nyss kommit hem från täby med Alva, det var ritkigt kul där även om vi inte gjorde något speciellt. men innan mamma kom och skjutsade hem oss hittade vi en kundvagn på parkeringen som Alva satte sig i och jag ''körde'' henne, haha. sen så ramlade vagnen när hon satt i, och shit vad vi skrattade, haha!

ikväll ska vi gå och se sex and the city 2 också, den börjar klockan nio så då tar vi bussen dit och hem tror jag. sen sover Alva hos mig. det blir mysigt.


.

Är med Alva just nu, så kan inte blogga så mycket. men vet inte vad vi ska hitta på idag. det blir väl något iallafall. vi hörs .

puss

she will be loved


jag älskar dej ♥


happy birthday ;)

idag , 18 juni fyller jag år! :D haha känns lite sjukt att sitta och typ ''gratulera'' mig själv, haha !


har varit med alva och lollo idag igen ;)

vi var och badade i en pool rätt nära Vaxholm , ikväll ska vi ut också tror jag .

Lollo hemma hos mej ;)


Alva vid poolen



vi fikade lite.. haha





Lollos skugga .


haha, min idé ;)






vi gick ner till en liten sjö bredvid poolen ...





















poolen

onsdag ,

idag har jag varit med Lollo och Alva , vi har inte gjort något speciellt. det är ju lov så man vaknar rätt sent på morgonen, då går typ hela dagen bort känns det som. men en liten stund under dagen träffade vi iallafall min älskling och hans kompisar en liten stund. fan vad det hoppade inuti mig ;) men aja, här kommer några bilder från dagen.

Lollo hemma hos mig , haha


jaag ;)



en fin bild Lollo tog


shooes


jag igen ...


hmm, haha ;)




inte alls fin på mig , men gillar att fotot är taget liksom på sidan :p


driiv ;)



Lollos hand, peeeace ;)



alvaaaa ;)



trööött

tjatja :)
är riktigt trött nu, har varit på storis ikväll, träffa asmånga roliga människor och så. vi hade det jättekul! jag var där med Lollo, Alva, Nilla och Vippan och det var lite kul för vi  fem hoppade runt i en ''ring'' på dansgolvet. och jag, Lollo och Alva hade sådana här reflexvästar på oss så vi lyste typ upp hela dansgolvet, haha. sen kom jätte många killar, vissa kände vi inte ens och började hoppa med oss. vi hade det riktigt kul iallafall :) men ska gå och lägga mig nu. vi hörs . puss!

vad har ni gjort idag?

det här var några låtar vi ''dansade'' till ikväll, haha:




såhär såg vi ut på discot, jag driver aaaas mycket på bilden ! uusch


i want yo to be here

lyssna på låten under, medans ni läser..


jag visste så väl vad jag hade, jag vet
så väl vad jag vill.  varför fan
sumpade jag den chansen? det känns
som att det bara är mitt
fel, jag drar över skulden på
mig själv. men egentligen vet jag
att det inte är mig det handlar om.
varje dag tackar jag Gud för att jag haft
sådan tur att jag träffade
dig. det här är helt sjukt
att sitta och skriva egentligen,
jag vet att du inte kan, jag vet att du
inte vill. men det känns så
jävla jobbigt att säga det där ordet.
det ekar inuti mig natt som dag,
jag försöker att blunda
för alla problem och för allting, och
du ska veta att jag förösker att inte tycka om dig.
men det är så jävla svårt,
rättare sagt så går det inte. men
jag antar att snart måste jag förstå att
jag inte kan gå runt och hoppas hela
tiden, hoppas på något
som aldrig kommer hända.
men det är så jävla svårt så du
förstår inte, jag tror nog inte att någon
förstår. men det är något med
dig så jag kan inte rå för att älska dig.
hur mycket jag än vill och
försöker .




jag älskar dej


en rolig lista från isabels blogg

isabels blogg hittar ni här ! :)
ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?: japp
2. Är du lycklig?: aa ganska så lycklig, behöver tänka igenom en del bara ;)
3. Är du uttråkad?: nej..
4. Är du ledsen?: inte ledsen direkt, men det är vissa saker som jag som sagt behöver tänka lite på..
5. Är du italienare?: eh nej..?
6. Är du cool?: haha, såklart!
7. Är du från Irland?: nej?
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: jaa :)
ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: vet inte riktigt, det beror på
2. Har du någon gång blivit sårad?: MÅNGA gånger!
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? aa det tror jag..
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom : jaa, absolut!
5. Kysst  någon under dom två senaste veckorna : aa :)
6. Har du haft en hemlig beundrare?: hmm, nej inte vad jag minns just nu.
7. Är du kär?: ja!
8. Vill du gifta dig när du blir stor?: ja, men isåfall vill jag verkligen att det ska vara ''den rätte''
TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?: bilddagboken
2. Hår eller ögon?: ögon
3. Katter eller hundar?: katter tror jag, men är inte säker.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: få bästa vänner som man verkligen kan berätta allt för!
5. Coca-Cola eller Pepsi?: cola
6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: utekväll
7. Pengar eller lycka?: lycka, man t.ex inte köpa vänner eller pojkvän! och allt sådant betyder för mig..
8. Dag eller natt?: dag
9. Msn eller mobil?: mobil.
TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? nej.  har typ aldrig försökt heller?
2. Brutit nåt?: nej
3. Gjort nåt du ångrar?: aa, vem har inte det?
4. Hoppat Bungee Jump?: nej!
5. Ljugit för någon du tycker om?: ja tyvär :(
6. Ätit en hel tårta?: haha nej
7. Gjort bort dig offentligt?: aa många gånger x)
8. Viljat bli tillsammans med ett ex igen?: nej tror inte det
9. Gråtit när ett husdjur dog?: ja såklaart!
10. Velat försvinna?: a
SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde: lollo :)
2. Telefonsamtalet du fick: alva :)
3. Personen du var med: alva och lollo <3
4. Roligaste grejen som hänt: kväll tillsammans med alva, lollo, lina och några killar i vintras
5. Personen du smsade: lollo, haha
6. Personen du tänkte på: många.. :p
7. Du skrev till på myspace: har inte det :S
8. Du kommenterade: vet inte?
9. Du tillbringade natten med: sängen, haha
10. Du kramade: lollo ;)

.

tänkte bara säga att p.g.a att det är sommarlov så kommer inte jag blogga varenda dag, utan jag kommer blogga lite när jag känner för det. men däremot kommer jag försöka lägga upp så många nya bilder som möjligt i varje inlägg :) så det blir rätt få inlägg fast med många bilder i , så att ni läsare vet det :)
men jag tror nog ändå att ingen kommer läsa min blogg så jätte mycket nu under sommaren eftersom det är sommar ute liksom! men för er som är söta och gör det ändå så vet ni :) ♥

sunday

tjatja, nu sitter jag hemma hos Lollo tillsammans med Alva. Lollo är nere och äter just nu så då passar jag på att blogga, hoppas det är okej ;) idag har vi inte gjort något speciellt. varit hemma hos Lollo och chillat. just nu kollar vi på en film.senare ikväll drar jag hem tillsammans med Alva och äter med henne. sen går hon, jag och Lollo ut och kanske träffar några. vad har ni gjort idag?


filmen vi ser på just nu


älskar denna låt

bad update




rätt fin bild tycker jag

gud det känns som om jag inte har bloggat på typ hundra år. men har varit rätt upptagen.

i fredags
skolavslutning på förmiddagen. efteråt spenderade jag dagen tillsammans med Alva och Lollo i täby. sen på kvällen drog jag till Ellen och sov där med Agnes g, Agnes f och Alice. det var riktigt kul :)

idag
vaknade typ klockan sju och sen vid tio tiden någon gång åkte Agnes g hem och jag, Agnes f och Alice åkte och kollade på Ellens fotbollsmatch. sen har vi inte gjort så mycket mer idag. bara varit hemma hos Ellen och chillat ;)

haha, okej det var bara två dagar men ändå. nu har jag precis kommit hem från Ellen och vet inte vad jag ska göra. sätta på någon film kanske för jag är riktigt trött p.g.a att vi vaknade klockan sju. sen vid 6 får vi gäster. vet inte om jag orkar blogga mer ikväll sen, mne vi får se. PUSS

bra låt, let's lissten ;)

sommarlov!

sommarlov imorgon, borde vara glad men är bara så fucking jävla ledsen..


fototävling

hejhej!
tänkte bara säga att jag är med i en fototävling i idas blogg, så rösta, rösta röösta på min bild!

denna bild tävlar jag med

kort inlägg

har inte så mycket tid till att blogga nu egentligen. jag måste öva på en redovisning som jag ska redovisa imorgon i skolan. men berättar kort om dagen. i skolan var det som vanlig, efteråt gick jag och Lina hem till mig och chillade. sen drog i ut och träffade jättemånga roliga människor! ;)

vad har ni gjort idag?



hahaha


.

jag lever för att se dej le, jag lever för dom tre orden,
orden som tar sekunder att säga, timmar att förklara
och år att leva upp till!

monday pics

h e j l ä s a r e .
idag är det måndag och det hände inget speciellt i skolan förrutom på so lektionen då vi gick och körde brännboll och sen åt glass, så det var chill ;) efter skolan följde Alva med mig hem för att hämta sin cykel och lägga in lite bilder på facebook, haha. sen kom Amanda och Ellen hit. vi gjorde inte heller något speciellt . satt mest och pratade och tog lite bilder som ni ser här under. men nu har jag inte så mycket att säga. så vi hörs senare.

KISS


bilder som jag och Amanda tog på studsmattan ;)








a sunday in pictures

idag hardet inte blivit alls mycket bloggning. men jag har som sagt varit med Alva hela dagen. vi drog till täby när on kom och var där typ hela dagen. sen när vi kom hem gick vi ut och träffade först Gustav och Adam. sen drog Adam hem och Lollo kom istället :) dagen har varit riktigt bra iallafall ♥

bilder från dagen, jag och Alva påväg till täby. 



i täby, dom flesta bilderna är driiiv, haha! ♥










hemma.












Alva och Gustav ;)


godmorgon söndag

Hola amigos! :)
nu är jag klar och har varit det ett tag. kvällen igår med Lina var jättemysig. snart kommer iallafall Alva hit och då ska vi åka till täby för jag behöver köpa ett par jeansshorts. har inte så mycket att säga nu, men vi hörs senare idag.
pusshej lingonsvej, haha min humor :p



dagens outfit


röd tröja - lindex
vita shorts - H&M
hudfärgade nylonstrumpbyxor - ?

just nu

hejhej allihopa . nu ska jag snart packa väskan för jag ska till Lina och sova där ikväll, så det blir mysigt ♥ vi får se om jag får ta med mig systemkameran, men jag hoppas det. och imorgon skulle jag träffa Alva.
men vi hörs imorgon då,

puss

rätt cool bild tycker jag

kvällen i bilder

jag och min brorsa var ute och tog lite bilder med systemkameran .





haha!


everytime i try to fly, i fall without my wings





lördag

hejhej.
idag ska jag träffa Alice och kanske Amanda. vi skulle typ vara hemma hos mig isåfall och bara ta lite bilder och vara ute. det är ju så otroligt fint väder!
har inte s mycket att skriva, men ska ringa Alice nu iallafall. så jag skriver mer senare idag. då hoppas vi också på att det kommer upp bilder! :)

pusshej ♥


gammla bilder, foto: syster .


finally friday






Hej läsare.
tänkte berätta lite kortfattat om kvällen. klockan halv 6 ungefär drog jag till Lollo där jag träffade Alva, Lina, Nilla och Vippan också. vi åt middag, chillade och sen åkte vi och bowlade. bilder kommer kanske senare :)

när jag kom hem bytte jag om till lite varmare kläder sen cyklade jag ut och träffade dom igen. men när Nilla och Vippan drog hem hade jag, Lollo och Alva jättekul med några killar, haha! sen kom jag hem för typ tre kvart sen.

you're just fake, so fake



s u m m e r t i m e

hemma, men ut igen

är hemma från Lollos fest nu, det var riktigt roligt! men nu ska jag cykla ut och träffa  dom igen. haha det är ju fredagkväll ;) så vi hörs senare, kiss!

s to the ummer



nu
har jag precis blivit klar med ett arbete som jag ska redovisa på måndag i skolan. så nu sitter jag och kollar på film med min brorsa. och snart borde Lina komma till mig, för klockan 6 ikväll ska vi på fest hos Lollo. först ska vi äta middag där och sen åker vi och bowlar :) så det blir roligt. men därför kommer inte jag kunna blogga alls mycket ikväll. men bloggar när jag kommer hem tror jag. annars blir det imorgon.

g o d n a t t

ska sova nu. vi hörs imorgon. puss!

naturpics

var alldeles nyss ute och tog lite naturbilder, vad tycker ni om dom? :)









anna fixar design

såg just en jättesöt kommentar utav Mona, hon undrade om jag kunde fixa en design till henne för hon tyckte jag fixade mina egna designer så bra. fy vad gulligt sagt, eller hur? så självklart sa jag ja :)

Mona, ska fixa din design riktigt fin! haha .

idag..



hejsvejs!

idag i skolan hade vi vikarie, det var jättekul för alla i klassen var typ emot henne, haha. men efter skolan iallafall cyklade jag hem och åt mellis. sen ringde Lollo och frågade om vi kunde ses. så då träffade jag henne och så cyklade vi runt lite.
och nu sitter jag och kollar på film. har inte så mycket att skriva om nu. vad har ni gjort idag?

Puss!


byxdress


dom byxdressarna jag tänkte på ser inte precis ut som dom här, men ungefär. tycker om dom rätt mycket. dom verkar sköna att ha på sommaren och dessutom är dom snygga tycker jag. dom finns på både H&M och BikBok och kostar 149 kr. jag vill ha dom! vad tycker ni?

långklänningar, hiss eller diss?


vad tycker ni om långklänningar? själv tycker jag diss . har ioförsig inte provat det men det ser inte ut som min stil på kläder iaf ;) men vad tycker ni?

wednesday

förlåt för dålig uppdatering idag. men i skolan hade vi en ''naturdag''då vi gick typ en mil med ettor, tvåor, treor och fyror för att tälja och göra andra saker i naturen. det var riktigt tråkigt. men vi slutade iallafall kvart över ett och då gick jag hem med Elsa och Lina till Elsa och kollade på film och lagade mat.

sen när jag kom hem ringde Alva mig och frågade om vi kunde ses. så då cyklade vi två runt lite ute , sen kom Lollo också :) juste, idag fyller Lollo tolv år! grattis! ♥
men ikväll kommer jag iallafall inte kunna blogga så mycket mer tyvär. men vi hörs imorgon. kiss!


grattiiis!
'


sött, bommigt och somrigt från modekungen



älskar dom här klänningarna. tänk er dom på sommarkvällarna, fintfint!
allt från modekungen.se .

röstaa!

fortsätt rösta på mig i Julias fototävling!! :)

hej hej sommar

nu är jag hemma från Elsa. vi hade som sagt skolbytardag idag, och det gick bra. fick träffa min nya klass 6b, och den var helt okej. men är lite ledsen p.g av att våran nuvarande klass ska splittras bara. menmen det blir säkert bra. dom flesta går ju i paralellklassen också så :)

nu sitter jag och kollar på film och äter potatis, haha. har egentligen ingenting att skriva nu. så vi hörs senare. kram!




RSS 2.0